Få råd med barnens saker
Barnprodukter till alla

Få råd med barnens saker

Att vara förälder kan på många sätt vara påfrestande. Inte minst för ekonomin. Det rapporteras ofta om hur småbarnsföräldrar, särskilt de som är ensamstående, har svårt att ha råd att köpa kläder och andra produkter till sina barn. Är du en av dem som behöver få in mer pengar på kontot så att du kan köpa det ditt barn behöver är det här inlägget för dig.

För dig med guldsmycken hemma

Har du ringar, örhängen, armband eller halsband av äkta guld som du inte använder? Då kan du sälja dem. Genom att sälja ditt guld till Diamantbrev kan du få in en bra slant som du kan spara och använda till att köpa det ditt barn behöver. Till exempel en ny vinterjacka eller nya skor. Utöver att du kan sälja dina smycken och tandguld kan du även sälja smycken som har ädelstenar. Det viktigaste du ska tänka på är att smycket ska vara äkta, annars får du inte särskilt bra betalt för det då företaget är inriktat på att köpa upp äkta guld. För att säkerställa om exempelvis din ring är av äkta guld kan du leta efter en kontrollstämpel som bör finnas på ringens insida. En del smycken kommer även med ett värdepapper.

Du beställer helt enkelt ett diamantbrev, lägger i smycket eller smyckena, skickar tillbaka det till företaget och sedan trillar pengarna in på ditt bankkonto. Oftast kan det ta ett par dagar för hela processen men överlag kommer du inte behöva vänta länge innan du har de pengar som ditt barn behöver.