Välj rätt vinterjacka till ditt barn
Barnprodukter för väder

Välj rätt vinterjacka till ditt barn

Att välja vinterjacka till sitt barn kan låta som en ganska enkel uppgift, men butikerna svämmar över med olika typer av vinterjackor – i olika storlekar och med olika funktioner. Storleken har du kanske redan koll på, men för att du och ditt barn ska bli nöjda med jackan krävs det mer än ett snygg passform.

När det är kallt ute, eller när det är dags att leka i snö är varma jackor till barn det viktigaste plagget. Hos Kids Brand store kan du hitta mängder med fina och tåliga jackor som håller ditt barn varmt i vinter. Fördelen med att handla vinterjacka från en onlinebutik är att du snabbt och enkelt kan få jackan levererad hem till dig. Glöm inte att köpa till en skön fleecetröja eller hoodie när du ändå är igång!

Välj vinterjacka – tänk på det här

Vi vill att det ska vara så enkelt för dig som möjligt att hitta en bra vinterjacka till ditt barn. Därför har vi plockat fram de viktigaste frågorna som du bör ställa dig innan du slänger fram kreditkortet och gör ditt köp.

1. Har du ett barn som är mycket aktivt? Då rekommenderar vi att du väljer en jacka som inte är allt för tjock och som har god andningsförmåga.

2. Under vintrarna i Sverige är det både kallt och blött. Se därför till att jackan är helt vattentät, inte vattenresistent. Detta är extra viktigt om du har ett yngre barn som gärna leker i snö.

3. Skippa luvor som sitter fast. Om jackan har en huva som är fastsydd bör du välja bort jackan direkt. Att luvan är avtagbar är en livsviktig detalj du inte ska ha överseende med.