Barnprodukter och klädsel till IKEA-möbler
Barnprodukter till alla

Barnprodukter och klädsel till IKEA-möbler

Vuxna likväl som barn och husdjur gör så att möbler och deras klädsel slits och får fläckar med tiden. Idag kan du dock enkelt klä om dina möbler med IKEA klädsel från Bemz. Företaget erbjuder skräddarsydd klädsel till möbler från IKEA. Oavsett om du vill klä om en fåtölj, schäslong, fotpall eller soffa från IKEA så finns det modern och trendig klädsel av hög kvalitet hos bemz.com. Du får dessutom tre års garanti på ditt köp.

När det gäller barn och barnprodukter är det alltid viktigt att tänka på säkerhet. Ett tips är att ständigt ha koll på aktuella varningar och återkallanden när det handlar om produkter till ditt barn. Många barnprodukter omfattas av produktsäkerhetslagen SFS 2004:451), till exempel barnvagnar, barnstolar och skötbord, ja allt som säljs för att kunna ta hand om och sköta ett barn. Även lära-gå-stolar, sängar, grindar, barnkläder, nappflaskor och barnbestick inkluderas.
Om du klär om en möbel i barnrummet är det viktigt att tyget lever upp till produktsäkerhetslagens standard. När du vänder dig till Bemz kan du dock vara säker på att en eller flera möbler från IKEA får ett högkvalitativt tyg som är säkert för ditt barns hasande, krypande och trampande samt kanske ett försök att smaka på det.