Personliga kläder för barn
Barnprodukter till alla

Personliga kläder för barn

Har ditt barn en mycket personlig stil eller vill du kanske köpa ett plagg till ditt barn som ingen annan har? Att köpa personliga barnkläder blir allt mer populärt och det beror främst på att många barn redan tidigt hittat sin stil. Personliga kläder kan vara allt från kepsar till mössor, jackor och byxor, såväl som badkläder eller hoodies.

Hur ska man då gå tillväga för att hitta personliga kläder för barn? Det tveklöst enklaste sättet är att skapa dem på egen hand. Här har du flera sätt att gå tillväga och vi listar de bästa, snabbaste och roligaste metoderna.

Tryckeri med personliga kläder

Vill du ge bort en personlig tröja i julklapp eller vill du kanske att ditt barn ska få möjlighet att trycka valfritt motiv på nästa luvtröja? Hos tryckeriföretaget Printer hittar du ett stort utbud av kläder som passar alla. Här kan du välja om du vill skriva barnets namn eller om du också vill trycka ett fotografi, logga eller motiv som barnet har valt ut. Printer är ett företag som erbjuder profilkläder till firmor och privatpersoner i Sverige.

Personliga kläder med textilpennor

Gillar ditt barn att hålla på med konst kan det vara roligt att få designa sin egen tröja på egen hand. Med textilpennor kan ditt barn rita fritt på egenvald tröja eller byxa och få den så personlig som barnet vill. Pennorna är mycket enkla att använda sig av och färgen går inte bort i tvätten.

Pärlor och tygmärken

Strycklappar med roliga motiv och pärlor är utmärkta att använda sig av för att skapa kläder som känns och ser personliga ut. Du kan även låta barnet använda sig av nitar eller knappar för en personlig och rolig look.